var bs_pinButtonURL = "https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjil9z5miB6D7bx0-85lfuFyTt0VP1PKJTaJo9VeRlQViJV_vDeUFd1EZUhMxy42OM5nGRr4856osZap8QoGRuszRoC2l0Y4l7oc0mTc1quu4gfqD3cZclxYAiR1SJVIK5HWe1OIVZ0sv3X/s1600/pinterestx1_72.png";

söndag 30 september 2007

Utmaningsresan

Mitt första bidrag till utmaningsresan - en fotoram med min lilla älskling :O)


Stämplar från hÄnglar och stÄnglar.

fredag 28 september 2007

Mitt posten bidrag....

...gav ingen New York resa, men vad gör väl det. Jag har ju en resa till Karlstad att se fram emot..... med mässa och allt! Och tycker man att det är länge till dess, så kan man ju alltid planera in en tripp till Gävle imorgon. Men jag hoppas att det blir billigare än förra gången. Då inpuls köpte jag en silhouette och en kasse med hÄnglar stämplar :O) + massa annat som man inte kan leva utan.
Här är mitt postenkort ialla fall.
Mini kortet var endast 3x3 cm (fram & baksidan)
Kortets insida

onsdag 26 september 2007

Nytt kort!!

Ett nytt kort jag gjort till min farmors vännina. Jag har liftat en LO på Scrapaddicteds blogg :O)


måndag 24 september 2007

Födelsedagskort

Ett kort jag gjort till Sanna (liljan_) som nyligen fyllde 25 år. Stämplarna ärfrån hÄnglar och stÄnglars sista klubbpaket.

lördag 22 september 2007

SVAR

Jag har fått frågor om vilka bokstäver jag använt till Jenny tavlan. Det är dessa jag använt som mall. Scrapshopen har precis dem på rea nu, men denna storlek var tyvärr redan slut.

fredag 21 september 2007

Presenter!!

Här är lite presenter jag gjort till min Scrapvän Jenny - slenny. Hon fyller inte förens ibörjan av oktober men hon fick dom när jag var ner och hälsade på nyligen. Asken är en klädd TE ask.
och på baksidan av asken sitter ett kort fast på asken.
Denna tavla hade jag också gjort till henne, bilderna är inte det bästa. Men för er som inte ser kan jag berätta att de är de nya hÄnglarna :O)








onsdag 19 september 2007

Oj, vad jag har pysslat

Jag har gjort 1 av de 2 bidragen till scrappiz final tävling...... och ett bidrag till den nya tävligen Scrapresan tror jag den hette. 2 kort fast av allt detta är det endast detta kort jag kan visa :O)
Men titta in igen så kommer det så småningom.
Vagnen och den stora flickan kommer från det sista hÄngelpaketet och den lilla i vagnen är en av minihÄnglarna som kom förra sommaren.



tisdag 18 september 2007

Min farmor fyllde år igår :O)

Detta kort har jag gjort till henne. Det fick bli ett kort med Penny Black kissar, för hon älskar katter. Samtidigt gjorde jag det efter tävligen hos handstämplat.

söndag 16 september 2007

Kort med stämplar från Penny Black!

Detta kort gjorde jag till en tävling som poppesstämplar hade alldeles nyligen!
Jag har vikt ut kortet när jag scannade för att man kan se hela. På framsidan har jag gjort en sigill med hjälp av en hÄngelstämpal.

lördag 15 september 2007

Lite nytt!

Ett kort jag gjort med den nya höst hÄngeln och kattungarna
På baksidan har jag använt en minihÄngel tillsammans med textstämpeln.
En låda som jag klätt och dekorerat med några hÄnglar. Den fick Jane på scrapaddicted av mig Jenny och Sanna när vi var där i mångads. Den är även med CC som hobbyhusets anordnade förra helgen.

Framsidan

Sidan

Baksidan




onsdag 12 september 2007

Hemma igen :O)

Hej allihopa nu är jag hemma igen! Jag och lilla Manfreed har varit ner och hälsat på min farmor i Växjö i några dagar. Sen har jag turen att lärt känna Jenny (slenny på scrappiz). Hon bor i Olofström ca 10 mil ifrån min farmor, så jag har även hälsat på hemma hos henne, Jonny (otroligt snäll), och Mathilda (3år). Jag har varit där lördag-tisdag morgon. Tiden gick otroligt fort tyvärr. Men det är ju så när man har roligt. Under tiden böskte vi (jag, Jenny, Sanna(liljan) och barnen) Jane på http://www.scrapaddicted.se/, det var absolut den bästa scrapbutik jag varit till. Där fanns allt mina favoritpapper, massor av dekorationer och bäst av allt lekrum för barnen.

Men nuär jag som sagt hemma i vardagen igen......och har massor att visa. (sakerna har ju förstås varit ute på scrappiz och bloggar och sånt, men inte här på min sida :O) )

Några kort med de nya hÄnglar stämplarna.
Detta har min halvsyster beställt till sin kille som fyller 25 idag!





Ett till kort som en annan syster beställt till son kille som också fyller 25.



Sen har jag haft tur att bli sponsrad av Sykompaniet genom Scrappizbloggen. Att göra några alster med band därifrån.

Ett kort med Whipper Snapper stämplar. Ballongen är egen tillverkad :O)

Godisburk till min arbetskamrat (när jag jobbar vill säga :O)

Ett baby kort som jag blir lite full i skratt när jag ser. Alla tjadade om lite tjuvkik innan på de nya hÄnlgarna slpptes, men ingen reagerade på detta när det kom upp på scrappizbloggen :O) flera dagarinnan paketen trillade ner i lådorna.

Grattis kort till lilla Mathilda (jennys lilla tjej) som blev 3år.

Gå bort present

Det var allt just nu men det kommer mer. Jag har bland annat gjort en tavla till Jenny,födelsedags kort till Sanna som fyllde 25 igår (grattis igen), en ask med smaksiga saker som vi hade med till Jane (finns att se på www.hobbyhuset .se i forumet under CyberCrop alter). Så titta gärna in igen
Kramis
Jessica

måndag 3 september 2007

Jag har dragit en vinnare :O)

och det blev http://lenalandis.blogg.se/ som ska få mumsa på en chokladkaka.
Maila din adress till tussan@one.se

Jag har även gjort ett bidrag till CC på scrappiz.
Baksidan av kortet! Jag har skrivit en artikel på www.hanglar.blogg.se om hur jag gör dessa handstämplat dekaler som jag använder till baksidan av korten.
Snart....kommer det dyka upp lite nya hÄnglar här på bloggen :O)
Nyfikna????

Tack för titten, och välkommen åter!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .